Members login
Emailadres
wachtwoord
Na het volgen van deze cursus, zult u:
 • De markt Beter timen
 • Meer vertrouwen hebben
 • Hoger rendement behalen
Inschrijven

 Over Matthijs de Zwart:
 • Ervaren technisch analist (1998)
 • Professioneel handelaar
 • Performance gericht
Matthijs is sinds 1998 actief op de beurs. Begonnen als prive belegger, daarna heeft hij als technisch analist gewerkt bij een onafhankelijke financiele dienstverlener, een technische analyse bureau, als freelance technisch analist voor verschillende opdrachtgevers en als beurshandelaar op de afdeling Algoritmic Trading van drie grote bekende market maker bedrijven in Amsterdam. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen bedrijf Geek Trading.

Bedrijfsgegevens:
Geek Trading
Amsteldijk 106-C
1074JG
Amsterdam
KVK nr. 55124992

Lees de markt, niet de krant

Met deze Praktische Technische Analyse cursus

Word een betere belegger door het toepassen van deze kennis. Het gaat u veel geld opleveren.

Huidige situatie:
De meeste beleggers reageren op het nieuws en nemen op basis van persberichten en krantenkoppen posities in de markt in. Het gevolg is dat vrijwel altijd precies het verkeerde gedaan wordt van wat er achteraf gezien gedaan had moeten worden. Het gevolg daar weer van, is dat posities snel op enorme verliezen staan en een positie die als korte trade bedoeld was, onbedoeld snel een lange termijn investering is geworden.

Dat kan en dat moet anders.

Doe het dus niet zoals uw krantlezende buurman, maar zorg ervoor dat u de markt kunt 'lezen'.
U leest het goed. U moet de markt en niet de krant lezen.

De toekomst:
Hoe kunt u straks de markt lezen?

Dat doet u met toegepaste Technische Analyse.

Net als in de natuur zien we in de beurshandel steeeds vaste basispatronen terugkeren. Er zitten vervolgens wel steeds variaties in die patronen, maar als belegger kunnen we al veel doen met die basis, die toch steeds weer gelijk is. Door de patronen op tijd te herkennen, kunt u 'door de markt heen kijken'. U ziet als het ware de koersbeweging in grote lijnen al, voor dat deze werkelijkheid is. De kunde is vervolgens om met zo min mogelijk risico posities in de markt in te nemen en winst uit de markt te halen.

Het kan daarbij niet ontkend worden dat onverwachte omstandigheden WEL invloed kunnen hebben op de korte termijn beweging op de beurs. Niets is dus 100% zeker, ook niet bij Technische Analyse, hoe goed deze ook is. Wel kunt u veel leed voorkomen door te werken met scenario's.

Matthijs de Zwart is één van de weinige Technische Analisten die ik (Tom Lassing) ken, die meer doet dan simpelweg huis, tuin en keuken kennis hergebruiken. Matthijs neemt niets voor waarheid aan. Hij ziet, onderzoekt, controleert en blijft dat doen. Ik heb zelf ruim een jaar letterlijk naast hem mogen werken en kan u zeggen dat ik toen al zeer onder de indruk van zijn kunde en kennis was.

Matthijs constateerde al meerdere malen dat bepaalde 'waarheden' in de Technische Analyse toch net even anders liggen. Hij wist daarop met aanpassingen te komen die er toe doen.

Hij heeft een complete videocursus gemaakt waarin hij zijn onderzoeken verwerkt heeft. In totaal heeft hij heel gericht een video Technische Analyse cursus opgezet die u in ruim twee uur tijd laat zien hoe, wat en waarom. 150 praktijkvoorbeelden geven u een enorm inzicht. U kan dit keer op keer opnieuw bekijken, tot u de kennis ook echt eigen heeft gemaakt.

IEDEREEN kan dit leren en toepassen!

Alle analyses kunt u handmatig doen. U hoeft dus geen computer te programmeren of ingewikkelde software te leren gebruiken.

Hoeveel is een dergelijke cursus waard?

Vergis u niet, dit is kennis die u de rest van uw leven blijft gebruiken! Eén positie kan de cursuskosten al meerdere malen terugverdienen! Kunt u nagaan als u nog honderden, zoniet duizenden keren gaat profiteren van deze kennis.

Kijkt u maar eens even in uw portefeuille. Hoeveel zou u er achteraf voor over hebben als u enkele van uw portefeuilleposities achteraf nooit ingenomen had? Als u had kunnen voorzien dat het geen goed getimede posities waren? Hoe lang gaat u op die weg nog door?

Ik heb Matthijs met klem gevraagd om de cursus veel duurder te maken. Hoe duurder hoe liever.

Heel bewust en ter bescherming van beleggers die te makkelijk 'ja' zeggen en deze cursus te makkelijk kopen. Ik vind het echt zonde om zo'n stuk waardevolle informatie voor te weinig in de markt te zetten. Niet alleen is Matthijs al 15 jaar druk geweest met de kennis opdoen, maar het is zo zonde als beleggers dit kopen en er vervolgens niets mee doen, omdat het in feite te goedkoop is en ze het niet serieus nemen.

Matthijs heeft me ondertussen slechts een klein beetje gelijk gegeven. De cursus is al duurder geworden, maar is nog altijd veel te goedkoop naar mijn zin.

Ik maak er geen geheim van dat ik bij hem zal blijven aandringen op een hogere prijs.

Dat is niet om u te pesten, maar het is om u te beschermen. Als u de prijs te hoog vindt, dan moet u vooral niet beleggen. Beleggen is immers net ondernemen. Je moet als ondernemer investeren voor je kan winsten kan oogsten. Als u niet begrijpt dat die investering bij beleggen niet om de aankoopkoers maar om de kennis gaat, dan moet u niet beleggen.

Bij een goede belegging maakt het niet uit wat de aankoopwaarde was. Immers maakt u bij een goede investering een prachtige winst.

Zo moet u deze cursus zien.

Serieus bewerk ik Matthijs net zolang tot hij er nog een 1 voor de prijs zet.

Ik maak daar geen geintje over.

Hij wil dat nog echt niet, en daar kan u nu nog van profiteren.

bestel nu de cursus nu!

Nog even de voordelen op een rijtje:
 • De cursus wordt gegeven door een ervaren analist, met eveneens ruime handelservaring.
 • U krijgt gedegen inzicht in marktbewegingen en hoe u daar op in kunt spelen.
 • De cursus bestaat uit ruim twee uur aan videomateriaal.
 • De praktijk is het belangrijkst! Er worden dan ook meer dan 150 praktijkvoorbeelden besproken.
 • U leert het identificeren van trends, patronen en formaties op een objectieve manier.
 • De methodes zijn direct toepasbaar en door iedereen te leren.
 • Als u na het bestuderen van de cursus om wat voor reden dan ook niet het idee heeft dat u er iets aan heeft; mag u binnen 8 dagen uw volledige aankoopbedrag terugvragen. Dat krijgt u dan ook terug, zonder verdere voorwaarden of vragen van mijn kant.
 • U hoeft niet te kunnen programmeren of wat dan ook. Alle analyses worden handmatig gedaan.
 • De cursus bestaat uit online cursus materiaal. U kunt de cursus dus op uw eigen gewenste tijd volgen.

Kijkt u gerust even naar de 2 minuten durende introductiefilm (klik hier om de intro te bekijken). Belangrijk om te melden: Ik geef een 100% niet tevreden, geld terug garantie.


Wacht u a.u.b. heel even tot de video is ingeladen. klik dan op de play knop.

The video content presented here requires JavaScript to be enabled and the latest version of the Adobe Flash Player. If you are using a browser with JavaScript disabled please enable it now. Otherwise, please update your version of the free Adobe Flash Player by downloading here.


Wacht niet langer en bestel nu.

Let op! Wanneer u zich inschrijft, krijgt u in uw aanmeldings-email direct een link naar de website van een bedrijf dat gratis technische analyse software aanbiedt. U kunt dus direct aan de slag, zonder extra kosten.

Leer nu wat u tot een betere belegger zal maken en volg deze interactieve technische analyse cursus voor slechts 249 Euro (incl. BTW).

Vragen? Mail met cursus at beursanalyse punt info

Bestel uw cursus nu

En profiteer snel van uw nieuwe vaardigheden

Bestelling cursus "Praktische Technische Analyse" van Matthijs de Zwart
(a 249 Euro inclusief BTW en niet goed geld terug garantie)

Aanhef de HeerMevrouw
Achternaam tussenvoegsel
Voorletters
Bedrijfsnaam
Straatnaam Nummer Toevoeging
Postcode
Plaats
Land
Emailadres
Herhaal uw Emailadres
Telefoonnummer
Uw wachtwoord Kies een wachtwoord voor de cursus
Herhaal wachtwoord
Algemene voorwaarden Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
Vragen / opmerkingen
 

Enkele grafiek voorbeelden:
 • Omgekeerde Hoofd & Schouderformatie: Kopen!
 • Meerdere H & S formaties plus bearish divergence: Actief handelen!
 • Bullish Broadening Formation: Kopen!
 • Opgaande Wig: Verkopen!
 • Opgaande wig plus kleine Hoofd & Bschouderformatie: Verkopen!